zwembad tolhekke

Menu

Nieuws van Zwembad ’t Tolhekke 2024

Zwemseizoen 2024 start weer traditiegetrouw met de voorverkoop.

Voor ons staat gezelligheid, betaalbaarheid en sportief recreëren voorop. Samen met onze zwemmers moet dat ook in 2024 weer lukken. 2022 was een prachtige zonovergoten zomer, maar vorig jaar was dat een stuk minder. Weersafhankelijkheid is nu eenmaal het lot van elke buitenbad, maar uiteindelijk gaat de klimaatverandering steeds meer in ons voordeel werken.

Wat niet in ons voordeel werkt is de krapte op de arbeidsmarkt van zwembadpersoneel. Sinds 2 jaar verzorgt de Waterwijck de zwemlessen bij Tolhekke. Dit jaar krijgt dat door personeelsgebrek geen vervolg: Dus seizoen 2024 geen zwemlessen bij ons. Ontzettend jammer, misschien in 2025 weer wel, maar de vooruitzichten zijn niet erg gunstig. 

Positief is dat Tolhekke een grote populariteit geniet in de regio en dat zien we o.a. door het grote aantal verkochte abonnementen. Ook dit jaar rekenen we weer op een massale opkomst bij de voorverkoop. Ben jij daar ook bij?

Volg ons op Facebook, Instagram en bezoek regelmatig onze website zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen.

Bestuur, personeel en vrijwilligers


Realisatie: Vorm Industrie