Let op!!!

Vacature beschikbaar, meer informatie zie nieuws & agenda (website)

Jammer, maar helaas dit is het laatste weekend dat we open zijn! zaterdag 9 september van 13.00 uur t/m 17.00 uur. Zondag 10 september Hondenzwemmen van 10.30 uur t/m 12.00 uur.

Dit jaar werken we met flexibele openingstijden, mochten wij de hele dag open blijven wegens mooi/warm weer, dan zullen we dat melden op de website, zie oranje oranje balk en op Facebook!!! Dit logo zal dan gebruikt worden, zie hieronder!
Bij regenachtig of minder weer zullen wij dit logo gebruiken!

Waterwyck en Vollenhove

Bij minder mooi weer kan het zo zijn dat wij bepaalde uren gesloten zijn, u kunt op vertoon van uw (persoonlijke) zwemabonnement  ook in De Waterwyck of Vollenhove zwemmen! Momenteel is zwembad Vollenhove gesloten wegens onderhoud. Kijk goed op de website van deze zwembaden wanneer zij geopend zijn! Ook kunnen daar andere regels gelden, ieder bad heeft zijn eigen identiteit.

                       

                                                               
 

Online aanschaf abonnementen seizoen 2017 klik hier

Nieuw in 2017: Flexibele openingstijden

Nieuw in 2017: Flexibele openingstijden

 

 De Zomerpret week ( 22/7-30/7) zal vanwege het mindere weer, verplaatst worden in een later bepaalde week in de zomervakantie! 
Meer info volgt!

Vanaf 8 mei starten:

Zwemlessen, zwemsporten (volwassenen) en zwemactiviteiten (jeugd)

Nieuw in 2017:

Voetgolf, Zeemeerminzwemmen Snookervoetbal, Zwemclinics, Suppen

 

Tolhekke voor Scholen

Het schoolzwemmen is helaas al jaren geleden afgeschaft vanwege diverse redenen als logistiek, financiën en de opkomst van particuliere lessen. Dat is heel jammer, want zwemles hoort bij de opvoeding en scholing. Er komen nog steeds onveilige situaties voor. Zwemmen is net als fietsen: je verleert het niet, maar je moet het wel steeds bijhouden om het goed en veilig te kunnen.

Wat kunnen wij bieden

Naast dat wij kinderen goed zwemonderwijs willen geven, willen we ook dat kinderen tijdens de “natte gymles” meer plezier hebben!!! Ook willen wij laten zien en laten ervaren dat er meer in het water te doen is, dan alleen banen zwemmen. Bovendien willen wij het gymmen op school leuker, uitdagender en aantrekkelijker maken door ook natte gymlessen te gaan verzorgen! Niet alle scholen hebben vakleerkrachten in dienst of gediplomeerde leerkrachten die ”goed” bewegingsonderwijs kunnen/mogen geven. Zwembad Tolhekke biedt hierop een mooie aanvulling.

Een aantal scholen scholen hebben zich reeds aangemeld! Heeft u belangstelling als school, neem dan a.u.b. contact met ons op!
Een aantal Middelbare scholen hebben ook hun belangstelling getoond, reeds mee in overleg.

Nieuws & Agenda

Zwemfeest zaterdag 14 oktober

Deze kanjers hebben zaterdag zwemdiploma B gehaald: Herbert Ruiter uit…

lees meer >>

Vacature zweminstructeur m/v

Ben jij die enthousiaste zweminstructeur m/v? Vind je het leuk…

lees meer >>

Zondag 10 september “HONDENPLONS” OM 10.30 UUR.

 Het laatste uurtje van het zwemseizoen  in buitenbad ’t Tolhekke…

lees meer >>

realisatie: vormindustrie.nl