Let op!!!

Vacature beschikbaar, meer informatie zie nieuws & agenda (website)

Jammer, maar helaas dit is het laatste weekend dat we open zijn! zaterdag 9 september van 13.00 uur t/m 17.00 uur. Zondag 10 september Hondenzwemmen van 10.30 uur t/m 12.00 uur.

Dit jaar werken we met flexibele openingstijden, mochten wij de hele dag open blijven wegens mooi/warm weer, dan zullen we dat melden op de website, zie oranje oranje balk en op Facebook!!! Dit logo zal dan gebruikt worden, zie hieronder!
Bij regenachtig of minder weer zullen wij dit logo gebruiken!

Waterwyck en Vollenhove

Bij minder mooi weer kan het zo zijn dat wij bepaalde uren gesloten zijn, u kunt op vertoon van uw (persoonlijke) zwemabonnement  ook in De Waterwyck of Vollenhove zwemmen! Momenteel is zwembad Vollenhove gesloten wegens onderhoud. Kijk goed op de website van deze zwembaden wanneer zij geopend zijn! Ook kunnen daar andere regels gelden, ieder bad heeft zijn eigen identiteit.

                       

                                                               
 

Online aanschaf abonnementen seizoen 2017 klik hier

Nieuw in 2017: Flexibele openingstijden

Nieuw in 2017: Flexibele openingstijden

 

 De Zomerpret week ( 22/7-30/7) zal vanwege het mindere weer, verplaatst worden in een later bepaalde week in de zomervakantie! 
Meer info volgt!

Vanaf 8 mei starten:

Zwemlessen, zwemsporten (volwassenen) en zwemactiviteiten (jeugd)

Nieuw in 2017:

Voetgolf, Zeemeerminzwemmen Snookervoetbal, Zwemclinics, Suppen

 

Specials

 Poolparty

Lekker dansen op de beats, zwemmen in de spotlights, genieten van lekkere cocktails en dat alles in Tolhekke, waar u privé gebruik van mag maken.

Opmerkingen: -Voor gezelschappen boven de 40 personen -Leeftijdsgrens:  Minimaal 14 jaar (legitimatie verplicht, geen alcohol onder de 18 jaar)

21.00 uur Terwijl je ontvangen wordt met een tropische cocktail (ook non alcoholisch), komen de beats je al tegemoet. Nadat je bent omgekleed kun je de  handdoek leggen over de ligstoelen en een duik nemen in het feeërieke verlichte zwembad. Wissel lekker dansen af met een duik in het zwembad, genieten van lekkere cocktails en bijpassende hapjes

00.00 uur Einde Poolparty

De prijs van de Poolparty bedraagt € 39,50 p.p. is uitsluitend te boeken op vrijdag of zaterdag avond. (minimaal 40 personen).De pool party moet een besloten groep zijn.
Slecht weer scenario:
Gratis verplaatsen naar andere datum (minimaal 24 uur vooraf)
Verplaatsen naar Binnenhof met gratis gebruik binnenzwembad en faciliteiten Binnenhof of Eikenhof met speelruimte. De prijs wordt dan aangepast.

 

Sportief en actief Tolhekke

Deze avond staat bol van de activiteiten. De avond begint met een kop soep en rijkelijk belegde broodjes. Aansluitend kunt u gaan deelnemen aan een bootcamp, aquajoggen, lopen op het water, Boogschieten, bubbelvoetbal, snookervoetbal, waterpolo. Na afloop van alle activiteiten kunt u heerlijk ontspannen in het zwembad tijdens de water pubquiz. De grill wordt ontstoken en kunt u genieten van diverse hapjes van de grill.

Het arrangement duurt 4 uur (30 minuten ontvangst, 90 minuten sporten/activiteiten, 90 minuten waterpubquiz), 30 minuten afsluiting) Aanvangstijd  tussen 18 en 20.00 uur afhankelijk van sluitingstijd zwembad Het arrangement is vanaf 40 personen en alleen te boeken op vrijdag, zaterdag of zondag
De prijs bedraagt € 75,00 p.p.

Opmerkingen: -Voor gezelschappen boven de 40 personen -Leeftijdsgrens:  Minimaal 14 jaar (legitimatie verplicht, geen alcohol onder de 18 jaar)

Slecht weer scenario:
Gratis verplaatsen naar andere datum (minimaal 24 uur vooraf)
Verplaatsen naar Binnenhof met gratis gebruik binnenzwembad en faciliteiten binnenhof of Eikenhof met speelruimte. De prijs wordt dan aangepast

Nieuws & Agenda

Zwemfeest zaterdag 14 oktober

Deze kanjers hebben zaterdag zwemdiploma B gehaald: Herbert Ruiter uit…

lees meer >>

Vacature zweminstructeur m/v

Ben jij die enthousiaste zweminstructeur m/v? Vind je het leuk…

lees meer >>

Zondag 10 september “HONDENPLONS” OM 10.30 UUR.

 Het laatste uurtje van het zwemseizoen  in buitenbad ’t Tolhekke…

lees meer >>

realisatie: vormindustrie.nl