Let op!!!

Maandag 21 augustus zijn we geopend van 7.00 uur t/m 11.00 uur en van 14.00 uur t/m 20.00 uur.

Dinsdag 22 augustus en woensdag 23 augustus zijn we de hele dag geopend van 7.00 uur t/m 20.00 uur. Op woensdagavond zelfs langer!!! Zie Moonlightzwemmen.

De laatste 2 circuittrainingen zullen op 21 aug en 28 aug gegeven worden om 10.15 uur!

Het Moonlightzwemmen zal verplaatst worden naar woensdag 23 augustus, i.p.v. 26 augustus! Dit vanwege het mooie, warme weer wat voorspeld is voor komende woensdag.

Moonlightzwemmen is gezellig banen zwemmen in schemer/donkerte, met gezellige sfeerverlichting rondom het bad. Dit alles onder genot van een hapje/drankje en gezellige live muziek! Kosten zijn € 7,50 voor abonnementhouders all inclusieve! Overige betalen € 9,95.

Wilt u geen gebruik maken van een hapje/drankje, dan betaald u €5,00!!! (voor zowel abonnementen als overige zwemmers)

 Dit jaar werken we met flexibele openingstijden, mochten wij de hele dag open blijven wegens mooi/warm weer, dan zullen we dat melden op de website, zie oranje oranje balk en op Facebook!!! Dit logo zal dan gebruikt worden, zie hieronder!
Bij regenachtig of minder weer zullen wij dit logo gebruiken!

Waterwyck en Vollenhove

Bij minder mooi weer kan het zo zijn dat wij bepaalde uren gesloten zijn, u kunt op vertoon van uw (persoonlijke) zwemabonnement  ook in De Waterwyck of Vollenhove zwemmen! Momenteel is zwembad Vollenhove gesloten wegens onderhoud. Kijk goed op de website van deze zwembaden wanneer zij geopend zijn! Ook kunnen daar andere regels gelden, ieder bad heeft zijn eigen identiteit.

                       

                                                               
 

Online aanschaf abonnementen seizoen 2017 klik hier

Nieuw in 2017: Flexibele openingstijden

Nieuw in 2017: Flexibele openingstijden

 

 De Zomerpret week ( 22/7-30/7) zal vanwege het mindere weer, verplaatst worden in een later bepaalde week in de zomervakantie! 
Meer info volgt!

Vanaf 8 mei starten:

Zwemlessen, zwemsporten (volwassenen) en zwemactiviteiten (jeugd)

Nieuw in 2017:

Voetgolf, Zeemeerminzwemmen Snookervoetbal, Zwemclinics, Suppen

 

Specials

 Poolparty

Lekker dansen op de beats, zwemmen in de spotlights, genieten van lekkere cocktails en dat alles in Tolhekke, waar u privé gebruik van mag maken.

Opmerkingen: -Voor gezelschappen boven de 40 personen -Leeftijdsgrens:  Minimaal 14 jaar (legitimatie verplicht, geen alcohol onder de 18 jaar)

21.00 uur Terwijl je ontvangen wordt met een tropische cocktail (ook non alcoholisch), komen de beats je al tegemoet. Nadat je bent omgekleed kun je de  handdoek leggen over de ligstoelen en een duik nemen in het feeërieke verlichte zwembad. Wissel lekker dansen af met een duik in het zwembad, genieten van lekkere cocktails en bijpassende hapjes

00.00 uur Einde Poolparty

De prijs van de Poolparty bedraagt € 39,50 p.p. is uitsluitend te boeken op vrijdag of zaterdag avond. (minimaal 40 personen).De pool party moet een besloten groep zijn.
Slecht weer scenario:
Gratis verplaatsen naar andere datum (minimaal 24 uur vooraf)
Verplaatsen naar Binnenhof met gratis gebruik binnenzwembad en faciliteiten Binnenhof of Eikenhof met speelruimte. De prijs wordt dan aangepast.

 

Sportief en actief Tolhekke

Deze avond staat bol van de activiteiten. De avond begint met een kop soep en rijkelijk belegde broodjes. Aansluitend kunt u gaan deelnemen aan een bootcamp, aquajoggen, lopen op het water, Boogschieten, bubbelvoetbal, snookervoetbal, waterpolo. Na afloop van alle activiteiten kunt u heerlijk ontspannen in het zwembad tijdens de water pubquiz. De grill wordt ontstoken en kunt u genieten van diverse hapjes van de grill.

Het arrangement duurt 4 uur (30 minuten ontvangst, 90 minuten sporten/activiteiten, 90 minuten waterpubquiz), 30 minuten afsluiting) Aanvangstijd  tussen 18 en 20.00 uur afhankelijk van sluitingstijd zwembad Het arrangement is vanaf 40 personen en alleen te boeken op vrijdag, zaterdag of zondag
De prijs bedraagt € 75,00 p.p.

Opmerkingen: -Voor gezelschappen boven de 40 personen -Leeftijdsgrens:  Minimaal 14 jaar (legitimatie verplicht, geen alcohol onder de 18 jaar)

Slecht weer scenario:
Gratis verplaatsen naar andere datum (minimaal 24 uur vooraf)
Verplaatsen naar Binnenhof met gratis gebruik binnenzwembad en faciliteiten binnenhof of Eikenhof met speelruimte. De prijs wordt dan aangepast

Nieuws & Agenda

Yoga&Swim

Zaterdag 22 juli is er Yoga& Swim! Dit is van…

lees meer >>

Bubble& Beats

vrijdag 21 juli en 1 september is er Bubble &Beats!!…

lees meer >>

Duurzame energie voor Tolhekke

  Eerdaags  zal Vredenburg installatietechniek starten met de werkzaamheden om zwembad ’t…

lees meer >>

realisatie: vormindustrie.nl