Let op!!!

Vacature beschikbaar, meer informatie zie nieuws & agenda (website)

Jammer, maar helaas dit is het laatste weekend dat we open zijn! zaterdag 9 september van 13.00 uur t/m 17.00 uur. Zondag 10 september Hondenzwemmen van 10.30 uur t/m 12.00 uur.

Dit jaar werken we met flexibele openingstijden, mochten wij de hele dag open blijven wegens mooi/warm weer, dan zullen we dat melden op de website, zie oranje oranje balk en op Facebook!!! Dit logo zal dan gebruikt worden, zie hieronder!
Bij regenachtig of minder weer zullen wij dit logo gebruiken!

Waterwyck en Vollenhove

Bij minder mooi weer kan het zo zijn dat wij bepaalde uren gesloten zijn, u kunt op vertoon van uw (persoonlijke) zwemabonnement  ook in De Waterwyck of Vollenhove zwemmen! Momenteel is zwembad Vollenhove gesloten wegens onderhoud. Kijk goed op de website van deze zwembaden wanneer zij geopend zijn! Ook kunnen daar andere regels gelden, ieder bad heeft zijn eigen identiteit.

                       

                                                               
 

Online aanschaf abonnementen seizoen 2017 klik hier

Nieuw in 2017: Flexibele openingstijden

Nieuw in 2017: Flexibele openingstijden

 

 De Zomerpret week ( 22/7-30/7) zal vanwege het mindere weer, verplaatst worden in een later bepaalde week in de zomervakantie! 
Meer info volgt!

Vanaf 8 mei starten:

Zwemlessen, zwemsporten (volwassenen) en zwemactiviteiten (jeugd)

Nieuw in 2017:

Voetgolf, Zeemeerminzwemmen Snookervoetbal, Zwemclinics, Suppen

 

Diploma zwemmen les kinderen ’t Binnenhof te Paasloo

Zaterdag 10 juni hebben kinderen die zwemlessen volgen in ’t Binnenhof te Paasloo onder de naam van zwembad ’t Tolhekke  hun diploma gehaald in zwembad Vollenhove. Daar het zwembad in  Paasloo niet over voldoende m3 water beschikt om te mogen diploma zwemmen wijken ze uit naar het zwembad van Vollenhove. Dinsdag 6 juni moesten ze eerst een zwemtest afleggen, wanneer ze die halen dan mogen ze deelnemen aan het zwemfeest. Tijdens het zwemfeest laten de kinderen op een speelse wijze hun vaardigheden zien die ze geleerd hebben. Iedereen werd enthousiast aangemoedigd door de vele familieleden en vrienden die aanwezig waren.                                                                                                                                                                    Alle kinderen gefeliciteerd met het behalen van je zwemdiploma en op naar het volgende zwemdiploma, want blijven zwemmen is heel belangrijk! Zwemdiploma A staat voor aanleren, B is beter worden en C is compleet!

Voor zwemdiploma A zijn geslaagd: 

Uit Basse: Herbert Ruiter. Uit Oldemarkt: Janou Kok. Uit Ossenzijl: Jelte Almeloo. Uit Paasloo: Vera Ensing. Uit Scheerwolde: Sterre Dolstra.               Uit Willemsoord: Julie Hagewoud.

Voor zwemdiploma B zijn geslaagd:

Uit Blesdijke: Luc Nieuwenhuis.  Uit Oldemarkt: Mike Bos, Fabian Damhuis, Jesse Klaster, Noah van der Valk, Milan Verra. Uit Paasloo: Meike Klijnsma.     Uit Willemsoord: Naomi van de Wal.

Voor zwemdiploma C zijn geslaagd:

Uit  Oldemarkt: Ingmar Jonas en Yona de Lange

Nieuws & Agenda

Zwemfeest zaterdag 14 oktober

Deze kanjers hebben zaterdag zwemdiploma B gehaald: Herbert Ruiter uit…

lees meer >>

Vacature zweminstructeur m/v

Ben jij die enthousiaste zweminstructeur m/v? Vind je het leuk…

lees meer >>

Zondag 10 september “HONDENPLONS” OM 10.30 UUR.

 Het laatste uurtje van het zwemseizoen  in buitenbad ’t Tolhekke…

lees meer >>

realisatie: vormindustrie.nl